If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само кажи време и място където да проведем изпитанието..........и си приготви каса бира
Изпитание ще е за теб да ми гледаш задните габарити..........как се отдалечават бързо и мъка ще завладее душата ти и ще пуснеш обява- купувам втора алфа 166 ЖТД
Изпитание ще е за теб да ми гледаш задните габарити..........как се отдалечават бързо и мъка ще завладее душата ти и ще пуснеш обява- купувам втора алфа 166 ЖТД
Посети си джи-пи-то,ако ти откаже рецепта ще ти дам от моите лекарства.
Да не пишеш под въздействието на разни прахчета?
Или си тръгнал към жълтото заведение?
П.П. мислех че съм единствения полу-вдлъбнат олигофрен с две,бяха три ама едната замина към вечните ловни полетата на надин.
Не ми взимай титлата
Няма титлата си е твоя
Сега сериозно няма да я взимам затова дали върви повече или по малко,но както е написал един колега по нагоре звука е просто невероятен,а когата купувах моята бях раздвоен и сега ми се отдала възможност.Ако се разберем с колегата и колата и добра мисля да и се яхна.
EDIT: Трия това което бях написал, защото видно от следващото мнение, е изглеждало като провокация за собствениците на JTD, а аз не целях това. Радвайте се на въртящия момент, и аз му се радвах като карах 2.4JTD, няма лошо. За мое щастие - в минало време.
Плочата вече се надраска, не се ли усещате? 16-клапановите ТС били умреляци, щото са Фиатски, дизелите пък били "някакви" печки... Предлагам да се направи подфорум "Арезе-та и секви истински алфови мотори", та да могат "богопомазаните" да си припяват едно и също, без ние простосмъртните да им се моткаме с фиатските си недоразумения. Съжалявам за острия тон, но където и да прочетеш в тоя форум, щом се коментират двигатели, все същите лакърдии. Сякаш някой от нас е виновен, че поради извънземния си мениджмънт и потресаващо успешната "трента тре" любимата ми марка изпадна дотам, че да я глътне Фиат? Аз също бих предпочел да имам под капака някаква нова версия на фантастичния алуминиев двувалов мотор на алфетите и старите джулиети, ама
Да се похваля V6-a е вече при мен.Първи впечатления,върви добре,няма тягата на JTD,но пък над 4000 оборота ставе лудница.Прави ми впечaтление че май е малко по вдигната отзад спрямо JTD,но мога и да се бъркам,защото гуммите са поизносени.Елементите по таблото трябва да се оправят,че са гадни,знаете как ставaт.Някъде имаше такава тема и ще потърся,ако някои даде линк ще бъда благодарен.
Тези дни ще направя снимки и ще ги кача.
Comment